Rize MÜSİAD’dan Geleneksel Bayramlaşma Programı

Rize MÜSİAD’dan Geleneksel Bayramlaşma Programı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin Geleneksel Bayramlaşma programı, dernek merkezinde gerçekleştirildi.

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin Geleneksel Bayramlaşma programı, dernek merkezinde gerçekleştirildi.

 
Rize valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda organize edilen toplu bayramlaşma programı sonrasında, MÜSİAD üyelerinin katılımıyla geleneksel olarak her yapılan bayramlaşma programı şube binasında gerçekleştirildi.

 
Bayramlaşma programında MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan’ın açıklaması şöyle:
 
“Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bayramlar mutluluğun, sevincin, muştunun hakkını verme günleridir.

 
Bayrama barış, umut ve güven içinde ulaşan bizler, bugün umutsuzluğu gönüllerimizden söküp, bizden bayram neşesi bekleyenlere beklediklerini ikram etmeli, bayramın sevincini, neşesini önce kendi içimizde duymalı sonra da bayrama acıyla, gözyaşıyla ulaşabilmiş kardeşlerimize bunu en kalbi ve samimi duygularımızla hissettirmeliyiz.

 
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslâm âleminin mübarek Kurban bayramlarını en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramın ülkemizde güven ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesine; son yıllarda bayramlara hep buruk giren İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine; insanlığın barış, huzur ve adaletine vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.