Rize MÜSİAD’dan KUDÜS’e Destek Ziyareti

Rize MÜSİAD’dan KUDÜS’e Destek Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Üyeleri Filistin’in Başkenti Kudüs’e destek ziyareti gerçekleştirdi.

 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Üyeleri Filistin’in Başkenti Kudüs’e destek ziyareti gerçekleştirdi.

 
Yaklaşık 30 kişilik MÜSİAD’lı İş adamıyla Filistin’in başkenti Kudüs’e ziyaret gerçekleştiren MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, Mescid-i Aksa sadece Filistinlilerin değil, tüm Müslüman âleminin olduğunu, Kudüs, Mekke ve Medine gibi bizim için kutsal olduğunu söyledi. 

 
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taylan, “Bütün dünya, yapılan bu haksızlığa, zulme ses çıkarmalı, tepkisini göstermelidir. Filistinli kardeşlerimiz, İsrail’in zorbalığına karşı gösterdikleri direnişte, Müslümanlardan istedikleri Kudüs’ü yalnız bırakmayarak oraları ziyaret etmemizdir. Filistin halkı tüm umutlarını bize bağlamış durumunda. Özgürlüğe açılan yolun Türkiye ile sağlanacağını düşünüyorlar.



Dünyanın kadim şehirlerinden Kudüs semavi dinlerin ortak mirası konumundadır. Her dönemde insanlığa verdiği hissiyatla önemini koruyacaktır. Bizler için Kudüs, emanetlerin en büyüklerindendir. Peygamber Efendimiz ’in emanetidir, Miraç’ın emanetidir, Hz. Ömer’in emanetidir, Selahaddin Eyyubi’nin emanetidir ve Osmanlı’nın emanetidir. Bizlerde Rize MÜSİAD olarak, bu kutsal topraklarımızı yalnız bırakmayarak ziyaret ettik ve Filistinli kardeşlerimize yanlarında olduğumuzu gösterdik. Fırsat buldukça 82’inci MÜSİAD Yurt İçi Şubemiz olan Kudüs’ü ziyaret etmeye de devam edeceğiz.” Dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.