Rize polis meslek yüksek okulu 187 öğrenciden oluşan ilk mezunlarını verdi

Rize polis meslek yüksek okulu 187 öğrenciden oluşan ilk mezunlarını verdi

Rize polis meslek yüksek okulu 187 öğrenciden oluşan ilk mezunlarını verdi

Rize Polis Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kampüs spor salonunda yapılan diploma töreninde 187 öğrenci mezun oldu.
Dönem birincisi Yahya Akgül, yaş kütüğüne plaket çakarken, dereceye giren ilk on mezuna diploma ve ödülleri Rize protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Törende konuşan Okul Müdürü Ramazan Sarıca, “Bugün okulumuzu başarıyla bitirerek mezun olmaya ve aziz milletimize hizmet etmeye hak kazandınız. Başarının tesadüf olmadığını, daima azimle çalışmakla mümkün olduğunu bir kere daha gösterdiniz. Bu sebeple polis memuru olarak başlayacağınız görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza olan inancım tamdır. Vatanı bayrağı ve milletinin manevi değerleri uğrunda hayatlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” diye konuştu.
Rize Valisi Nurullah Çakır mezuniyet töreninde mutluluk duyduğunu belirterek ”Okulumuzun açılışında beraberdik bugün mezuniyetinizde beraberiz. Sizlerle beraber bu ülke daha çok güçlenecek. Eğitiminiz boyunca farklı suç niteliklerini farklı şekillerde önlemeye dönük eğitim gördünüz. İnanıyoruz ki almış olduğunuz bu eğitimle mücadele edeceksiniz. Sizleri yetiştiren başta anne ve babalarınıza daha sonra okul müdürünüze teşekkürlerimi sunuyor yeni başlayacak görev hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.