Rize Sahili Değişecek

Rize Sahili Değişecek

Rize'de sahilin kötü görünümü vatandaşlardan tepki görüyor. Deniz kenarında bulunan bölümün bozuk olması nedeni ile vatandaşların rahatlıkla kullanamadığı alan ile ilgili Rize Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Bakırcı sahili kullanan vatandaşların bu yaz istedikleri gibi kullanamayacağını belirterek kötü haberi verirken yeni proje ile sadece Rize'ye değil sahilimizi Karadeniz'e kazandıracağız müjdesini de verdi.

   Rize sahilinin deniz kenarında bulunan bölüm kullanılmayacak durumda. Bozulan yürüyüş bölümü bitmeyen çalışmalar nedeni ile vatandaşlardan tepki görüyor. Sahile yürüyüş için çıkan vatandaşlar sahilin 2 aydır bu şekilde olduğunu bu zamana kadar yapılamaması anlam veremediklerini söylerken Rize belediye başkanı Halil Bakırcı yapılan kanal çalışması nedeni ile bitiremediklerini belirtti.

   Başkan Bakırcı bu yaz sahilin istenildiği gibi kullanılamayacağını belirterek yeni bir proje düşünüyoruz Tuzcuoğlu Memişağa parkı gibi sahilinde çevresini değiştireceğiz dedi.

    Bakırcı yeni proje ile sahili Rize'ye değil Karadeniz'e kazandıracağız ufak ufak müdahalelerde değil ciddi kalıcı gelecek on yıllara hitap edecek bir yapılanma yapacağız. Şu anda şartlardan kaynaklanan bir olumsuzluk var. Kanal yoktu kanalı geçirdik şimdi kanalın yan bağlantılarını yapacağız ama bu yaz biraz istediğimiz ölçüde değil ama önümüzdeki yıl itibari ile ciddi bir proje ile beraber kredi bularak yada şehircilik bakanlığı üzerinden bu parkı da hayata geçireceğiz dedi.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.