Rize-Trabzon Dostluk Maçı Oynadı

Rize-Trabzon Dostluk Maçı Oynadı

Vergi haftası münasebetiyle Rize Defterdarlığı ile Trabzon Vergi Dairesi arasında dostluk maçı düzenlendi.

Şubat ayının son haftasının “Vergi Haftası” olması dolayısıyla Vergi Haftası Kutlama etkinlikleri içerisinde Rize'de Rize Defterdarlığı ile Trabzon Vergi Dairesi arasında dostluk maçı oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi Rize ekibi 2-1 kazandı.

Rize Belediyesi Spor Tesislerindeki halı sahada oynanan karşılaşma öncesi Rize Defterdarı Nurettin Dirican yaptığı açıklamada "24.'cüsünü kutladığımız Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde Trabzon Vergi Dairesi Başkanımız Zeki Beyin teklifi üzerine böyle bir teklifi memnuniyetle karşıladığımızdan dostluk maçı yapacağız.

İki şehrin personelinin birlik beraberlik içerisinde kaynaşmasını da sağlayacak olan dostluk maçımızın aynı zamanda Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde kamuoyu tarafından da dikkate alınacağını ümit ediyorum. Vergi Haftası Kutlamalarının kamuoyunda yer alması vatandaşlarımızın sosyal bilincinin de artmasına vesile olacaktır. Bizler yaş olarak belki bu sporu eskisi kadar kaldıramayız ama böyle bir etkinlik içerisinde yer almak bizleri memnun etmektedir. Bu vesileyle komşu ilimiz Trabzon Vergi Dairesi Müdürü Zeki Beye bir kez daha teşekkür ediyorum.Karşılaşma sonrası skor ne olursa olsun dostluğun kazanacağından eminim. Uygun bir zamanda bizde Trabzon'a giderek bu maçın rövanşını orada dostluk içerisinde oynayacağız." dedi.

Trabzon Vergi Dairesi Müdürü Zeki Yumbul ise yaptığı açıklamada, "Sayın Defterdarımızın da söylediği gibi bu hafta 24.'cüsünü kutladığımız ve son günlerini yaşadığımız ergi Haftası etkinliklerinde dostluk maçımız da bu etkinliklerin bir parçasıdır. Birlik beraberlik çatısı altında dotluklar kurmak için buradayız. Skorun ne olacağı önemli değil. Önemli olan burada dostluk kazansın ve biz bundan en ufak bir endişe duymuyoruz. Halkımızın verdiği vergilerle halkımız yine güvendedir. Vergi vermekle toplumda istikrarsızlığın önüne geçileceği gibi vergi vermemekle beraber toplumda işsizlik, güvensizlik, istikrarsızlık had safhaya çıkar. Karşılaşmada skorun ortaya çıkacağı gibi vergide de skor önemlidir. Ve verilecek vergilerle toplumda güvendedir. Biz bugün deplasmandayız. Bu maçtan sonra bizde Rize ekibini Trabzon'da dostluk maçına davet ediyor ve Rize Defterdarımız Nurettin Beye dostluk karşılaşmasından ve etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) Başkanı Muammer Berberoğlu'nun da izlediği karşılaşmanın başlama vuruşunu Rize Defterdarı Nurettin Dirican ile Trabzon Vergi Dairesi Müdürü Zeki Yumbul yaptı.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.