Rize Trabzon Otobüs Seferleri Heleşükür Başlıyor

Rize Trabzon Otobüs Seferleri Heleşükür Başlıyor

7 ay önce karşılıklı durdurulan Rize Trabzon otobüs seferlerinin 1 ay içinde başlayacağı öğrenildi.

 11 Mart 2016 tarihinde karşılıklı durdurulan ve Trabzon UKOME'nin akıl almaz tutumu nedeniyle bir türlü başlatılamayam Rize Trabzon otobüs seferlerinin 1 ay içinde karşılıklı yeniden başlayacağı öğrenildi.

 
Otobüs seferlerinin durdurulmasının ardından Rize Belediyesi ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan görüşmeler uzlaşmayla sona eriyor ve otobüs seferlerinin resmi yazışmaların tamamlanmasıyla 1 ay içinde yeniden başlatılacağı öğrenildi.
 
Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın da öğrencilerin ve düşük gelirli ailelerin daha fazla mağdur olmaması için otobüs seferlerinin yeniden başlatılması yönünde girişimlerde bulunmasının ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun dün Ankara'da bir araya geldiği ve otobüs seferlerinin yeniden başlatılması için anlaşmaya vardığı öğrenildi.
 
Otobüs seferlerinin resmi yazışmalarla birlikte yeniden düzenlenmesinin ardından 1 ay içinde yeniden karşılıklı olarak başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.