Rize Valisi Yazıcı KOZ'u Seçti

Rize Valisi Yazıcı KOZ'u Seçti

Rize Valisi Ersin Yazıcı, TOBB Fen Lisesini ziyareti sırasında sinema sözü verdiği liseli öğrencileri Kod Adı: K.O.Z. filmine götürdü.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı İsmet Cansaran, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve  TOBB Fen Lisesi öğrencileri ile birlikte Kod Adı: K.O.Z adlı sinema filmini setretti.


Yönetmenliğini Celal Çimen'in üstlendiği, yakın tarihe ışık tutan Kod Adı: K.O.Z. filminde Cem Kurtoğlu, Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Murat Onuk, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Vali Yazıcı güncel bir film olduğu için KOZ’u seçtiğini belirterek, Öğrencilerin sadece akademik açıdan değil; sosyal, duygusal ve kültürel açıdan da bir bütün olarak gelişmelerine önem verdiklerini ifade eden Vali Yazıcı, “Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi  sosyal faaliyetlerde de ilerlemeyi temel almaktadır.”dedi.

Hedefler doğrultusunda, Rize’de eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve eksikleri gidermek için Valilik olarak yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Yazıcı,” Yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi eğitim vermek için çalışıyoruz. ”dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.