Rize Veteranlar Ligi Şampiyonu Belli Oldu

Rize Veteranlar Ligi Şampiyonu Belli Oldu

Bu yıl 5. düzenlenen Kemal Köse Rize Veteranlar futbol turnuvasın'da mutlu sona ulaşan, yılların deneyimli turnuvalar takımı Harun Çiçekçilik oldu.

20 Haziran da Çemberci Yapı - Harun Çiçekçilik maçıyla başlayan , 5. Kemal Köse  Rize Veteranlar futbol turnuvası bu akşam oynanan  Harun Çiçekçilik - Ardeşen  final maçıyla sona erdi.

Grup maçlarında vasat vasat bir bir görüntü ortaya koyan , Harun Çiçekçilik, gerçek gücünü   yarı final , ve bu akşam oynayıp 3-1 kazandığı final maçında gösterdi.

İlk yarısı Mustafa ve Cihan'ın karşılıklı golleriyle  1-1 sona eren maçta , ikinci devre adeta  Mustafa Yılmaz fırtınası esti. Rizespor'un eski Papen lakaplı  golcüsü Mustafa,  bu akşam  Hattrick yaparak takımının şampiyon olmasına en büyük katkıyı yapan isim  oldu.

Ardeşen takımı Grup maçlarında göstermiş olduğu yüksek performansla  namağlup bir şekilde finale çikan tek takım olmasına rağmen , bu akşam oynadığı final maçında, turnuvaların takımı Harun Çiçekçiliğe 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.
Geçen yıl düzenlenen 4. Veteranlar turnuvası kupasını  Bağdatlı un kazanmıştı.



Bu akşam ki final maçını , Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hamza pehlivan,Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, TÜFAD Rize Şübe Başkanı Bilal Karafazlı ,Başkan Yardımcısı Cafer Kuru,adına turnuva düzenlenen duayen Kemal köse, tertip Komitesi üyeleri, Abdullah Kalafat,Şenol Bak,Tahir Karafazlı ve Hakan Turanlıyla birlikte spor seveler izledi.

                                    Maçın sonunda Ödül töreni düzenlendi

Turnuvada 2. olan Ardeşen takımına kupasını kemal köse taktim ederken, Şampiyon Harun Çiçekçilik takımına kupasını  gençilk İl spor Müdürü Hamza Pehlivan taktim etti.

Diğer madalya ve plaket alanlar : Abdullah Kalafat Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak'a , Şenol Bak 'da Bilal karafazlı'ya , Amatör spor'a yaptıkları  katkılarından dolayı Plaket taktim ettiler.

Yılların deneyimli  , bu turnuvanın tek hakemi Rahmi aslan Madalyasını  Kemal köseden alırken, Tüm Veteranlar turnuvasına katılan oyuncu olan Kenan Osma'ya ise  kupasını    Tahir Karafazlı ile  Hakan Bak taktim etti.

Turnuvanın 1. lik ödülü olan  kişi başına 150 liralık  Adidas Çekini,  Harun çiçekçilik futbol takımının Kaptanı Halil yetimoğlu'na Tertip komitesi adına , Abdullah Kalafat,Şenol Bak,Tahir Karafazlı ve Hakan Turanlı taktim etti.




HABER: FOTO. OSMAN KÖSEOĞLU


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.