Rize yılın annesini seçiyor

Rize yılın annesini seçiyor

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Rize Yılın Annesini Seçiyor” etkinliğinin çalışmaları başladı.

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, etkinliğin bu yıl daha geniş kapsamlı olacağını söyledi. Semiz, "Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak; geleneksel hale getirdiğimiz “Rize Yılın Annesini Seçiyor” etkinliği ile tüm annelerimizin anneler gününü kutlarken, bir yandan da özel bir hikayeye sahip olan fedakar annelerimizin hikayelerini dinlemek ve onların önünde saygımızı ifade etmek istiyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda çok özel anneler tanıma fırsatı yakalamıştık. Bu yıl da birbirinden değerli annelerimizi tanımanın ve onların hikayelerini paylaşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Tüm Rizelilerden, çalışmalarımıza katkı sağlamalarını rica ediyoruz." dedi.

Etkinliğe katılım şartları hakkında da bilgi veren Semiz, şöyle dedi: "Aday gösterilecek anne Rize il sınırları içerisinde ikamet etmeli, aday gösterilen kişinin kimliği net bir şekilde belirtilmeli, kişinin hangi gerekçe ile yılın annesi olması gerektiği bir paragrafla özetlenmeli, adayı öneren kişinin ve önerdiği anne adayının iletişim bilgileri verilmelidir. Katılım için organizasyon komitesine elektronik ortamdan e-mail yoluyla, yazılı metin ile veya şahsen başvuru yapılabilecek. Başvurularınızı www.facebook.com/pages/Rize-Kent-Konseyi-Kadın-Meclisi/175619159268457 adresine mesaj yoluyla, 0(464) 246 35 55 nolu telefona fax yoluyla veya bizzat yapabilirsiniz.

Başvuru için son tarih 30 Nisan 2015 olarak belirlenirken, gönderilen mesajlar ve bizzat başvurular komisyonumuz tarafından incelenerek aralarından 10 anne adayı belirlenecek. Belirlenen adayların isimleri, 2 Mayıs`ta başlayıp 7 Mayıs`ta sona erecek olan internet ortamında ve yüz yüze anketlerle halkın oylamasına sunulacak ve birinci olan anne adayı yılın annesi seçilecek."


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.