Rize'de 100 çocuğun yüzü güldü

Rize'de 100 çocuğun yüzü güldü

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı Çalışmalarını ve Örnek Davranışlarını Devam Ettiriyor.

Geçtiğimiz Haftalarda AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanlığı Yardıma Muhtaç Aileler İle Hasta ve Yaşlı Vatandaşlar İçin Başlattıkları Yardım Kampanyalarının Ardından Rize`de Yardıma Muhtaç Çocuklar İçin de İş Başına Geçmişti.

     Bu kapsamda Rize Cumhuriyet caddesine ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenledikleri kermesin gelirlerini, çocukların kıyafet ihtiyaçları için kullanılacağını açıklayan AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim ve Yönetimi, geçtiğimiz gün Rize`de tam 100 adet çocuğu giydirerek örnek bir davranış daha sergiledi.

     Rize`de çeşitli esnaflardan yapılan alışverişte yeni kıyafetlere sahip olan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

    Öte yandan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı`nın eşi Reyhane Bakırcı`da kampanyaya destek vererek yeni kıyafetlerin alımına destek oldu.

     Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Rize İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim "Daha önce AK Kadınlar olarak Rize`de bir çok kampanyayı başlattık ve devam ettiriyoruz. Bu günde çocuklarımıza mutluluk aşılamak adına onlara naçizane hediyeler sunuyoruz. AK Kadınlar olarak siyasetin içinde var olma ilkelerimizden bir tanesi de, bulunduğumuz şehirde yardım elini tüm ihtiyaç sahiplerine uzatmaktır. Ne mutlu ki bunu yapabiliyoruz, ve inşallah yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.