Rize'de 2 bin kişi istihdam edilecek

Rize'de 2 bin kişi istihdam edilecek

Rizelilere istihdam müjdesi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye İş kurumu Rize İl Müdürlüğü'nün, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Rize’de 2 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı.
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı yazılı açıklamada “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu ve yoğun gayretlerimiz neticesinde Rize’nin de pilot iller arasına alındığı toplum yararına çalışma programı kapsamında ilimizde 2000 kişi daha İŞKUR müdürlükleri aracılığıyla ve kura yöntemiyle istihdam edilecek” ifadelerini kullandı.
"Rize’de işsiz vatandaşımız kalmasın" diye mücadele ettiklerini belirten Karal, “Bu program kapsamında genel itibariyle vasıfsız olarak nitelendirilebilecek, herhangi bir meslek gurubuna ait olmayan vatandaşlarımızın istihdam edilmelerini planlıyoruz. Bu doğrultuda yine bu program kapsamında daha önce toplam 2800 civarında hemşerimizi İŞKUR kanalıyla istihdam etmiştik. Şimdi bu çalışma sürelerinin dolması akabinde hemen 2000 Rizeli vatandaşımızı daha İŞKUR aracılığıyla istihdam edeceğiz. Programla ilgili teknik detaylar İŞKUR müdürlüğü açıklayacaktır. Amacımız Rize’de iş sahibi olmayan vatandaşımızın kalmamasıdır. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ettiriyoruz” açıklamasında bulundu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.