Rize'de Artık Buz pisti var

Rize'de Artık Buz pisti var

BAKAN YAZICI, BAŞKAN KASAP “BUZ PİSTİNİ HİZMETE AÇTI”.

 Rize Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında kurulan Buz Pateni Pisti Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat kasap tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Rize’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nin sahil kısmında, dolgu alanı üzerinde Rize Belediyesi’nin öncülüğünde Buz Pateni Pisti oluşturuldu. Açılışı yapılan Buz Pateni Pisti 2 ay süresince sabah 10.00 ile gece 22.00 saatleri arasında görevli 1 eğitmen eşliğinde hizmet verecek. Yarım saat süreli seanslar ile 5 TL karşılığında hizmet verecek olan Buz Pateni Pisti 250 m2 alandan oluşuyor. Buz Pistinde bir seansta maksimum 30 kişi eğitmen eşliğinde Buz Pateni yapabilecek.
 
BAKAN YAZICI “BELEDİYE GENÇLERİN KALBİNE DOKUNMUŞ”…

Açılışta konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı; Rize Belediyesi Rize’ye kazandırmış olduğu Buz Pateni alanı ile gençlerimizin kalbine dokunmuş oluyor. Bu gibi sosyal alanda çalışmalar belediyelerimizin görevidir. Spor’un her türlüsü insanlarımız için önemlidir. İnşaallah bu güzel hizmet sayesinde gençlerimiz boş vakitlerini burada geçirecektir. Rize Belediyemize ve emeği geçen herkese bu güzel çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” Rizemize hayırlı olsun dedi.
 
BAŞKAN KASAP ”SPOR AKTİVİTELERİ DEVAM EDECEK”…
 
Açılış Töreninde konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: “Rize Belediyesi olarak insanlarımızın beklentilerine cevap verme noktasında, masa başı çalışmalarını tamamladığımız hizmetlerimizi artık fiziki anlamda görsel olarak ortaya koymaya başladık. Belediyecilik elbette fiziki alt yapı çalışmaları ile şehrin yaşanabilir bir yapıya kavuşması noktasında adım atan bir kurumdur. Bizde bu manada göreve geldiğimiz günden bu yana bu yönde çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik aynı zamanda sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerin ön plana alındığı bir kurumdur. Bizde bunun gereğini en baştan belirttiğimiz gibi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu gün burada açılışını yaptığımız Buz Pateni Pistimiz de benzer faaliyetlerden birisidir. Böyle bir imkanı Rize’ye kazandırmanın ve halkımızın da bu imkanlardan faydalanmasına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gibi faaliyetlerimiz görev süremiz içerisinde devam edecektir” dedi.






.







 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.