RİZE'DE BÜYÜK FUHUŞ OPERASYONU

RİZE'DE BÜYÜK FUHUŞ OPERASYONU

Rize'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 12 ayrı adrese fuhuş operasyonu yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 6 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

 Rize İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yürütülen fuhşa teşvik, aracılık etme, yer temini ve zorlama olayı ile ilgili olarak yapılan çalışma neticesinde; 8 iş yeri, 1 apart, 3 ev olmak üzere toplam 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 
Operasyonda, fuhşa aracılık ve yer temini sağladığı tespit edilen 6 şüpheli ile mekânlarda bulunan 11'i yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplamda 42 kişi şahsa işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden fuhuş yaptığı değerlendirilen yabancı uyruklu kadınlardan 6'sı işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. Şüphelilerden İ.K., H.Ö., Ş.N., R.Y., M.M., ve Y.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, diğer şahıslar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Toplum sağlığı ve ahlaki değerlerimize aykırı olarak yürütülen kanunsuz her türlü faaliyete yönelik mücadelemiz etkin kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.