Rize'de chp yeni yönetimi ile basın karşısına geçti

Rize'de chp yeni yönetimi ile basın karşısına geçti

Rize’de görevden alınan chp il başkanının yerine atanan yeni il başkanı oluşturduğu yönetim kurulu ile basın toplantısı düzenledi

 CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya’nın görevinden alınmasının ardından İl Başkanlığı görevine atanan Mesut Rakıcı, oluşturduğu yeni yönetim ile basın karşısına çıktı.
Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmasına karşı çıkınca CHP Rize İl Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Askankaya, Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmıştı. Aslankaya bu görevi kabul etmemiş ve tepki olarak CHP Rize İl Yönetimi görevinden istifa etmişti.


Aslankaya’nın görevinden alınmasının ardından CHP Rize İl Başkanlığı görevine atanan Mesut Rakıcı bugün oluşturduğu yeni yönetim ile basın karşısına çıktı. Rakıcı yaptığı konuşmada, önceki il başkanı Mehmet Aslankaya’nın Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanması ile Rize İl Başkanlığı’na atandığını belirterek, “Her CHP’linin yapması gerektiği gibi verilen bu görevi kabul ettim. Yeni yönetimimizi oluşturduk. Biran önce çalışmalara başlayacağız. Yeni CHP ile halkın tüm kesimini kucaklayarak halkın tüm kesimine hitap eden bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz” dedi.

Rakıcı konuşmasında 'Yeni CHP' tanımına vurgu yaparken, listesinde eski Saadet ve Demokrat Partili kişilerin de bulunması dikkat çekti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.