Rize'de Cinayet Zanlısı Yakalandı

Rize'de Cinayet Zanlısı Yakalandı

Rize’de arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışan akrabalar arasında çıkan tartışma sonucu iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayda polis ekiplerince yakalanan bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklama Şu Şekilde 

        Müdürlüğümüz Çamlıhemşin İlçe Emniyet Amirliği sorumluluk sahasında bulunan Çamlıhemşin İlçe Merkezinde 31.08.2015 tarihinde saat 10:30 sıralarında akrabalar arasında bulunan arazi anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşen cinayet olayı ile ilgili olarak;
   Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen şüphelilerin baba- oğul olan A.K.( 1948) ve M.K.(1977) Olduğunun öğrenilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan araştırmada şüpheli A.K. olayın olduğu bölgenin 2-3 kilometre uzağında Yağmurlu Köyü mevkiinde yakalanmış ve Müdürlüğümüzce yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece 01.09.2015 günü tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

       Olayın diğer şüphelisi olan M.K. isimli şahsı yakalamaya yönelik çalışmalarımız çok yönlü olarak sürdürülmektedir


   Silahlı saldırı olayı sonrası vefat eden M.K.(1964) ve M.K.(1961) gerekli incelemelerin yapılması için Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

          Kamuoyuna saygıyla duyurulur.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.