Rize'de esnaf odaları seçimleri başladı

Rize'de esnaf odaları seçimleri başladı

Rize'de esnaf odaları seçimleri başladı

Rize Esnaf Odalarında seçim heyecanı yaşanmaya başlandı.
Rize Berberler ve Kuaförler Odası seçimi esnaf odaları toplantı salonunda yapıldı. Seçime tek aday olarak Mustafa Gündoğan girdi. Esnaf odaları Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurula Rize Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, Rize Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kahveciler Odası Başkanı Alaattin Turanlı, Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar ve Rize’de görev yapan berberler, kuaförler, çiçekçiler, güzellik salonları ve temizlik şirketi sahipleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Başkan adayı Mustafa Gündoğan, 5. kez bu göreve talip olduğunu belirterek, berberler ve kuaförler odası üyelerine teşekkür etti.
Divan kurulu başkanının nezdinde İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, başkanlık divan tutanaklarının imzalanmasına yetki verildi. Ardından yönetim kurulu faaliyet raporları, denetim kurulu faaliyet raporları, bilanço ve gelir giderlerinin müzakeresi yapıldı.
Yönetim ve denetim raporlarının ayrı ayrı ibrasının yapılmasının ardından yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin kabulü oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerin ardından saat 15:00’da oylamaya geçildi. Toplamda 172 üyesi olan odada seçimde büyük çoğunluk oy kullandı.
Kullanılan oyların tamamını alan Mustafa Gündoğan 5. kez başkan olarak yeniden seçildi.
Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise Keramet Karafazlı, Kemal Köse, Kemal Uzun, Mukadder Kopuz, Mustafa Baş ve Mustafa Kahveci seçildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.