Rize'de Gönüllü Asker Olmak İçin İmza Kampanyası Başlattılar

Rize'de Gönüllü Asker Olmak İçin İmza Kampanyası Başlattılar

AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılım için imza kampanyası başlattı

 AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılım için imza kampanyası başlattı.

Rize Valiliği önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, imza kampanyasına katıldı. Katılanlar arasında kadınların da olması dikkat çekti.

AK Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçik'e destekte bulunmak ve yalnız olmadıklarını göstermek için böyle bir çalışma içinde yer aldıklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tek yürek olup Mehmetçik'e her şekilde destek olduğunu belirten Çelik, "Çocukları ölüme, masum sivilleri zulme layık gören bu kişilerin bir an evvel silkinip kendilerine gelmelerini temenni ederiz. Aynı şekilde hadlerini aşan, aşağılık açıklamalar yapan bir takım kurumları da şiddetle kınıyoruz. Mazlumun imdadına her daim ses veren ve yetişen devletimizin, bu kendini bilmezler topluluğu olan kurumların tepkilerine kulak asmaksızın doğru olanı yapacağını biliyor ve bu doğruya yürekten destek veriyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.