Rize'de Görkemli Veda

Rize'de Görkemli Veda

Görevi ile ilgili konularda göstermiş olduğu olağanüstü çaba, sorumlu hizmet anlayışıyla “Rize Fahri Hemşehrilik Beratı” takdim edilen Rize’nin gönüllü temsilcisi Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl ilimizden ayrıldı.

İlimizin gelişmesinde ve kalkınmasında her türlü çalışmanın içinde yer alan ve yaptığı icraatlarla, kişiliği ve karakteriyle halkın sevgi sempatisini kazanan;  İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak atanan Aygöl görkemli bir şekilde uğurlandı.

Rize İl Özel İdaresi yerleşkesindeki vedalaşmada, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdare birim müdürleri ve çalışanları, kamu Kurum ve kuruluşları Müdürleri ve çalışanları, , Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Basın Mensupları, Köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HEYECANLA RİZE İÇİN ÇALIŞTI

İl Özel İdaresi Yerleşkesinde düzenlenen veda töreninde konuşan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Aygöl’ün Rize için heyecanla çalıştığını ifade ederek; “Dayanışmacı, diyaloğa açık ve katılımcı yönetim anlayışıyla kamu kurum ve kuruluşlarıyla, paydaşlarıyla, personeliyle birlik ve beraberlik ruhunu oluşturacak çalışmalar içinde sevgi, saygı ve muhabbet dilini kullanarak halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı. Halkımızın ihtiyaçlarını etkin bir biçimde karşılamak İçim; etkililiği, verimliliği esas kabul ederek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirli bir program çerçevesinde öncelikler temel alınarak hizmet etme gayretinde bulundu.Sayın Şefik Aygöl’ü, hanımefendilerini,  çocuklarını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah ökaza bela vermesin diyorum, kendilerini de Allah a emanet ediyorum.” ifadelerini kullandı.



RİZE’YE KALBİMDE BÜYÜK BİR YER AYIRARAK AYRILIYORUM

Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada“o kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.” dizeleriyle konuşmasına giriş yapan Aygöl; “Rize beni sıcak bir ilgi ile kabul etti. Rize’ye gelmemiş, görev yapmamış ve tanımamış olsaydım hayatımın bir yerinde büyük bir eksiklik olurdu. Rize benim nazarımda doğduğum şehir kadar anlamlı bir şehir olmuştur. Ayrılırken Rize’ye kalbimde büyük bir yer ayırarak ayrılıyorum. Rize’yi, İnsanlarını, horonunu, tulumunu ve kemençenin kadim dostluğunu unutmam mümkün değildir.” ifadelerine yer verdi.
Son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınayan Aygöl; “Şehitlerimize hepinizin huzurunda selam duruyorum. Saygı duyuyorum. ülkem adına müteşekkirim onlara. Onların ailelerine sabırlar diliyorum rabbimden.” dedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.