Rize’de İlk Tören Atatürk Anıtın’da Yapıldı

Rize’de İlk Tören Atatürk Anıtın’da Yapıldı

MUHASEBE HAFTASI RİZE’DE TÖRENLERLE KUTLANIYOR

 Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde kutlanan, Muhasebe haftası, Rize’de de çeşitli ziyaret ve etkinliklerle kutlanıyor.

Kısa adı RSMMMO olan, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu başkanlığındaki, çok sayıda Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler etkinliklerin ilk gününde hep birlikte, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına RSMMMO’na ait çelenk Oda başkanı Muammer Berberoğlu tarafından Atatürk Anıtına konulduktan sonra, saygı duruşunun ardında hep birlikte İstiklal Marşını okundu. Günün anlam ve önemine yönelik, Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu’nun törene katılan görsel ve yazılı basına yapmış olduğu basın açıklamasının ardından, Cumhuriyet Meydanı karşısında bulunan, Beyaz Köşk Kafe de topluca kahvaltı yapıldı.
Muhasebeciler haftası kutlamaları etkinliklerine, Oda Başkanı Muammer Berberoğlu’nun yanı sıra, Rize Defterdarı Nurettin Dırıcan, Rize SGK İl Müdürü Yusuf Baltacı, Yardımcısı Mustafa Bakırcı, Ak Rize İl Başkan Yardımcıları Mali Müşavirler Ali Haydar Er ve Ali Fuat Çakmakçı, MHP Rize İl Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Lale Parıltı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mali Müşavir Sema Yağcıtekin, Yeşilçay Vergi Dairesi Müdürü Osman Özdemir, Kaçkar Vergi Dairesi Müdürü Asım Asak ve Rize’de görev yapan çok sayıda, Serbest Muhasebe ve Mali Müşavir katıldılar. RSMMMO Başkanı Muammer Berberoğlu, Cumhuriyet Meydanındaki Muhasebe haftası kutlama törenlerinin ardında, beraberindeki oda yönetimindeki yöneticileriyle birlikte, Rize Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.