Rize’de ilk ulusal bocce turnuvası yapıldı

Rize’de ilk ulusal bocce turnuvası yapıldı

Rize’de ilk ulusal bocce turnuvası yapıldı

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Bocce gurup müsabakaları yeni Bocce sahasında sporcuların yoğun katılımıyla yapıldı


2014-2015 Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Kız-Erkek Bocce Gurup müsabakaları 23-24 Mart 2015 tarihlerinde Rize ilinde gerçekleştirildi. 16 Erkek takımı ve 15 Kız takımının katıldığı müsabakalarda toplamda 124 sporcu mücadele etti.


Rize İlinde ilk kez yapılan ve 2 gün süren gurup müsabakalarında Genç Kızlar kategorisinde A gurubu birincisi Ağrı Şemsi Türk Anadolu Lisesi, B gurubu birincisi Rize Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Tek. Lisesi C gurubu birinci ise Artvin İbni Sina Meslek ve Teknik Lisesi oldu. En iyi ikinci ise Bartın Merkez Köksal Toptan Anadolu Lisesi oldu.
Erkeklerde ise A gurubundan birinci Amasya Spor Lisesi olurken, B gurubu birincisi Rize Pazar Meslek Ve Teknik Lisesi, C gurubu birincisi ise Bartın Köksal Toptan Anadolu Lisesi oldu. En iyi ikinci ise Rize Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.
Dereceye giren takımlara madalyalarını Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve şube Müdürü Cafer Küçükmustafa takdim etti.


İl Müdürü Çelik, “ Rize’de yapılan gurup müsabakasına ev sahipliği yapmaktan ve yoğun katılımı görmekten oldukça memnunum. Guruplarında derece yaparak Türkiye Şampiyonasına katılım sağlayan Okullara da şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Guruplarından birinci ve ikinci çıkan okul takımları Mersin ilinde 17-19 Nisan 2015
tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.