Rize’de O Bölgede Parkomat Kaldırıldı, Park Yasağı Getirildi

Rize’de O Bölgede Parkomat Kaldırıldı, Park Yasağı Getirildi

Rize’de şehir içi trafiğinin yeniden düzenlenmesi ve trafik akışının rantabıl bir şekilde ilerlemesi için İl Trafik Komisyonunca alınan karar gereği bugünden itibaren Atatürk Caddesinin bir bölümünde parkomat uygulaması kaldırılarak park yasağı getirildi. Atatürk Caddesi üzerinde Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkı karşısında yer alan Beyaz Köşk ile AKBANK kavşağına kadar olan bölgede uygulanmaya başlanılan park yasağı dolayısıyla parkomat uygulaması kaldırıldı. Güzergah üzerinde esnaf ve vatandaşların kısa sür

 Rize’de şehir içi trafiğinin yeniden düzenlenmesi ve trafik akışının rantabıl bir şekilde ilerlemesi için İl Trafik Komisyonunca alınan karar gereği bugünden itibaren Atatürk Caddesinin bir bölümünde parkomat uygulaması kaldırılarak park yasağı getirildi.


Atatürk Caddesi üzerinde Tuzcuoğlu Memiş Ağa Parkı karşısında yer alan Beyaz Köşk ile AKBANK kavşağına kadar olan bölgede uygulanmaya başlanılan park yasağı dolayısıyla parkomat uygulaması kaldırıldı.




Güzergah üzerinde esnaf ve vatandaşların kısa süreli park ihtiyaçlarını giderebilmeleri için 15 dakika ücretsiz park uygulaması başlatıldı. 15 dakikalık park süresini aşanlarla ikinci sırada park yapanlara MOBESE görüntüleri üzerinden Karayolları Trafik Kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacak. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle Rize Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin de tespit edeceği sürücülere aynı şekilde cezai işlem uygulanacak.

 
Öte yandan Rize Belediyesi ekipleri de güzergah üzerinde park yasağı tabelalarını yerleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.