Rize'de Operasyon Üstüne Operasyon !

Rize'de Operasyon Üstüne Operasyon !

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yaptığı huzur operasyonlarında 5 adet silah, 230 adet kaçak içki ve 2 gram esrar ele geçirildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, emniyetli ve huzurlu bir Rize  için çalışmalarını ve denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Emniyet güçleri Rize Merkez, Ardeşen ve Pazar ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 adet silah, 230 adet kaçak içki ve 2 gram esrar ele geçirdi.

Rize İl Merkezinde bulunan umuma açık eğlence mekânları, oteller ve barlarda yapılan denetimlerde; Atatürk Caddesi üzerindeki bir barda çeşitli markalara ait bandrolsüz 230 adet kaçak içki ele geçirildi. İşyeri sahibi olan E.K’ya 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele Kanunundan işlem yapılarak salıverildi.

Ardeşen ilçesinde ise; 34 plakalı bir  araçta yapılan uygulamada 2 adet herhangi bir seri numarası bulunmayan ruhsatsız silah ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan S.D ve M.K yapılan işlemlerin ardından Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Pazar ilçesinde yapılan denetimlerde ise Gürcistan uyruklu S.D, B.T  ve R.J isimli şahıslar üzerinde yapılan uygulamada şahıslara ait çanta içerisinde 3 adet tabanca  ve 2 gram ağırlığında esrar ele geçirildi. S.D, B.T ve R.J yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Rize merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmalarının kararlılıkla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.