Rize’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Rize’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Rize İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen silah ve uyuşturucu operasyonlarında 4 adet ruhsatsız tabanca ile 1 kilo 180 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı'nca istihbarat çalışması sonrasında elde edilen bilgiler doğrultusunda ilgili adli makamdan alınan karara istinaden Ardeşen ilçesinde tespit edilen bir adreste 27 Kasım 2015 tarihinde yapılan aramada; el yapımı olduğu değerlendirilen (4) adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 4 şarjör ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalan bir şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Rize İl Jandarma Komutanlığı'nca istihbarat çalışması sonrasında elde edilen bilgiler doğrultusunda ilgili adli makamdan alınan karara istinaden Kalkandere ilçesinde tespit edilen bir adreste 27 Kasım 2015 tarihinde yapılan aramada 1180 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak yakalanan bir şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Jandarma yetkilileri vatandaşların ihbar için 156 ve 155'i arayabileceklerini; ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.