Rize’de spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi desteği

Rize’de spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi desteği

Rize’de spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi desteği

 Rize'de amatör spor kulüplerine ve okullara spor malzemesi desteği sağlandı.
Konuyla ilgili Rize Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda bir tören düzenlenirken, törene Rize Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Cafer Küçükmustafa, kurum amirleri, beden eğitimi öğretmenleri, kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rize Valisi Ersin Yazıcı, “Okullara ve amatör spor kulüplerine her daim destek olmak, spor yapan gençlerin eksiklik çekmemesi ve şartların daha iyi olması için elimizden gelen çalışmaları yürütmekteyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak onları internet kafelerden, sokaklardan uzak tutmak için her gencimizi spora teşvik ettirmemiz gerekmektedir. Burada en büyük görev beden eğitimi öğretmenlerimize ve kulüp temsilcilerimize düşmektedir. 63 Okul ve 30 kulüpe yapılmış olan bu destek için AK Parti Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’a ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise “İlimizde ve bölgemizde sportif faaliyetleri en üst düzeye taşımak için, gençlerin rahat ortamlarda eksiksiz, malzeme sıkıntısı yaşamadan spora devam etmeleri için bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sporun içerisinde yıllarca yer almış biri olarak gençlerimiz sporla ne kadar iç içe olursa ileride ülkemize kazançları ve başarıları bir o kadar büyük olacaktır. Bu malzeme desteği bizler için bir başlangıçtır. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’tan iletişime geçerek isteklerimizi kendilerine illettik ve kendileri de bizleri kırmadı. Buradan Sayın Kadir Topbaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençleri spora teşvik etmek için ben her zaman sizin yanınızda olacağım. İnanıyorum ki Rize ili bir çok başarıyla gündeme gelmeye devam edecektir” diye konuştu.

Rize ASFK Başkanı Ali Çelik ise yapmış olduğu konuşmada “Bizler spor adamları olarak bu desteklerin gençlere ne kadar faydalı olduğunun bilincindeyiz. Bu kapsamda amatör kulüplerine ve okullarımıza maddi destek sağlayan bürokratlarımıza ve amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından katılım sağlayan kulüplere ve okullara Rize Valisi Ersin Yazıcı ve AK Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak tarafından spor malzemeleri dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.