Rize'de Trafik haftası

Rize'de Trafik haftası

Rize'de Trafik haftası kutlamaları başladı

       İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve RİKADER tarafından organize edilen Trafik Haftası Açılış Programı Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Nedim Selbisu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Kazancı, RİKADER Başkanı Selda Albayrak ve RİKADER üyeleri, Rize Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilde görevli Jandarma ve Polis trafik personeli ve vatandaşların katılımıyla Ali Metin Kazancı Rize Lisesi’nde düzenlendi.

 

Vali Yardımcısı Mehmet Özer’in açılış konuşmalarının ardından yılın örnek sürücüsü seçilen Hızır Erdoğan’a plaket takdim edildi. 95 yaşında olan ve 40 yıldır aktif olarak örnek sürücülük yapan E sınıfı ehliyet sahibi Hızır Erdoğan şimdiye kadar hiç trafik kazasına karışmamasıyla ünlü oldu.

Program ildeki ilk orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen trafikle ilgili resim ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle devam etti. Kurtuluş İlkokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisinin ardından il protokolü; trafikte kullanılan araç, gereç, broşür, işaret levhaları gibi materyallerin sergilendiği stantları gezdi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.