Rize'de Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Eğitimi

Rize'de Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Eğitimi

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı T.C.Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim kursu başladı.

 Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı T.C.Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 09 Ocak-18 Şubat 2017 tarihlerinde 6 hafta sürecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı Eğitimi” başladı. 

 
Rize'de hizmet veren hastanelerin yanı sıra il dışından da katılımcıların olduğu programda kursiyerlere teorik ve uygulamalı olarak iki bölümden oluşan mesleki bilgi ve beceriyi artırmaya yönelik eğitim, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Demiral’ın açılış konuşmasıyla başladı.
 

 
Programa, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Gökhan Demiral, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Talip Başak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hasan Türüt, Başhekim Yardımcısı Mustafa Aksoy, Hastane Müdürü, Müdür Yardımcıları ve sağlık çalışanları katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.