Rizede Zehir Bitkisine Operasyon

Rizede Zehir Bitkisine Operasyon

Son Bir Haftada 120 kök Hint Keneviri bitkisi Rize Polisi tarafından yakalandı...

 - Fındıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce İlimizde Uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesine yönelik olarak yapılan istihbarati çalışmalar kapsamında şüpheli O.Z.A.  isimli şahısın çaylığında ekili vaziyette uyuşturucu yapımında kullanılan 52 kök hint keneviri tespit edilmiş olup görevlilerimiz tarafından sökülerek adli tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alınmıştır.





- Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce İlimizde uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalarda şüpheli S.Ş. isimli şahısın bahçesinde ekili vaziyette uyuşturucu yapımında kullanılan 68 kök hint keneviri tespit edilmiş olup adli tahkikat süreci devam etmektedir.




 
Acil bir durumla karşılaştığınızda polis ekiplerinin anında müdahale edebilmesi için 155 Polis İmdat Hattı aranarak ihbarda bulunulması hayati önem taşımaktadır. Rize Emniyet Müdürlüğü olarak daha huzurlu ve güvenli bir Rize İçin suç ve suçlularla olan mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.