Rize’deki İntihar, Cinayet Çıktı!

Rize’deki İntihar, Cinayet Çıktı!

Rize`nin Kalkandere Ilçesi Yolbaşı Köyünde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayın intihar değil, cinayet olduğu ortaya çıktı.

Cinayet zanlısı olarak aranan ve olaydan sonra kayıplara karışan A.S. (36)'nin amcası M.S. (47), bu gece Rize Merkezde polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgiye göre, amcası M.S. ile arazi anlaşmazlığı bulunan A.S.'nin, amcası tarafındanvurulmuş olabileceği ihtimali üzerine duran Rize İl Jandarma Komutanlığı ve Rize İl Emniyet Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar sonrası A.S. olayıaydınlanıyor. Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayın intihar olmadığı cinayet olabileceği ihtimali üzerine yürüttüğü titiz çalışmaları sonrası olay sonrası kaçan zanlı M.S. Rize'de yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrasında Rize Merkezde saat: 22.30 sıralarında otomobiliyle seyir halinde olduğunu tespit edilen M.S., polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kısa süren bir takip sonrasında M.S., Rize Devlet Hastanesi önü Cumhuriyet Caddesinde polis ekiplerince yakalanarak jandarmaya teslim edildi. Öte yandan A.S.'nin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.