Rize’den İhsanoğlu’na Posta Var

Rize’den İhsanoğlu’na Posta Var

AK Parti Rize gençlik kollarlı Muhalefetin çatı Adayı Ekmeleddin ihsanoğlu'na çerçevelenmiş şekilde Mehmet Akif Ersoy'un yazmış olduğu İstiklal marşını ve Çanakkale Şehitleri şiirini gönderdiler.

Muhalefetin çatı adayı ulusalcı ve milliyetçi Ekmeleddin ihsanoğlu geçtiğimiz hafta Edirne kapı şehitli ziyareti sırasında İstiklal mücadelesi şairlerimizden Mehmet Akif Ersoy’un mezarını ziyaret etmişti. İhsanoğlu ziyareti sırasında Mehmet Akif Ersoy’un mezarı başında yazan dizeleri okumuş fakat okuduğu İstiklal marşı dizeleri için, “Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şehitleri şiirinden herhalde demişti” AK Parti Rize gençlik kolları Rize PTT şubesine giderek çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na okuyup iyice ezberlemesi için hem istiklal marşını hem de Çanakkale şehitleri şiirini çerçeveletip gönderdi.

AK parti Rize gençlik kolları başkan vekili Yasin Oktay ise burada yaptığı açıklamada ulusalcı ve milliyetçi geçinen muhalefetin adayının daha istiklal marşını bile bilmediğini hatırlatarak şunları söyledi; “AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan karşısına çıkarılan muhalefet adayı daha milli marşımızı bile tanımıyor bizde kendisine yardımcı olmak için kendisine bir istiklal marşı ve Çanakkale şehitleri şiirini gönderdik. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan karşısında hiç bir şansı olmayan Ekmeleddin ihsanoğlu bu sayede en azından istiklal marşını tanır hale gelir. İhsanoğlu’nun bu seçimlerde tek kazancı bu olacaktır.”

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Rizeliler için bir başka anlamı daha olduğuna değinen Oktay ise sözlerini şöyle devam etti; “Demokrasi tarihimizin en önemli seçimi olan bu seçimde bir Rizeli’nin hele ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir ismin Cumhurbaşkanı olması tüm Rizeliler olarak guru duyacağımız bir olaydır. Ben tüm hemşerilerimi parti gözetmeden Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeleri çağrısında bulunuyorum. Yaylada çayda tatilde olan hemşerilerimiz vatandaşlık görevi olan oy kullanma haklarını yerine getirerek bu seçime Rize’den yüksek bir katılım sağlamalarını bekliyorum.”

Oktay ve beraberindeki gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri gençlik kollarının açmış olduğu standa giderek burada, Başbakanın gençlere yazdığı mektupları ve vizyon belgesini verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.