Rizeli Bürokratlar Bir Araya Geldi

Rizeli Bürokratlar Bir Araya Geldi

Ankara’da görev Yapan Rizeli Bürokratlar AK Parti Rize milletvekilleri Nusret Bayraktar ve hasan Karal’ın misafiri olarak Rize ziraat çay bahçesinde bir araya geldi.

Bayram dolayısıyla Rize’de bulunan Ankara’da görev yapan Rizeli bürokratlar; Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şuayip Birinci, Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er veAdalet Bakanlığına Yeni Atanan Daire Başkanları AK Parti Rize milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal'la bir araya  geldiler. Rize belediye başkanı Reşat Kasap’ın Ankara’dayken birlikte görev yaptığı bürokratların da yer aldığı grup Bakan Hayati Yazıcı’nın da katılımıyla birlikte akşam yemeğini yedikten sonra AK Parti Rize milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal’ın konuğu olarak Ziraat çay bahçesinde geçtiler.

Ziraat çay bahçesinde milletvekilleriyle bir araya gelen Bürokratlar Rize hakkında sohbet ederek Rize’nin sorunlarını konuştular.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.