Rize'li Güreşçiler madalyaları topladı

Rize'li Güreşçiler madalyaları topladı

Rize Güreş Eğitim Merkezi Başarısı ile Göz Doldurdu.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı, Okulsporları       2016-2017 sezonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Okullararası Güreş Grup Müsabakaları 13-14-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Trabzon Yomra İlçesi Spor Salonunda yapıldı.

7 ilden 100’e yakın sporcunun katıldığı müsabakalarda Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde Eğitimlerine devam ederek Okulları adına müsabakalara katılan sporcular Greko-Romen Stilde 9 sıklette katıldıkları müsabakalardan 8 sıklette madalya ile döndüler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamada “ Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezimizde Güreş branşında 40 sporcumuz eğitimlerine yatılı olarak devam etmektedir. Sporcularımızın tüm eğitim ve sportif giderleri Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından karşılanmakta olup  kariyerli antrenörlerimiz tarafından sporcularımız eğitimlerine devam etmektedir. Bu sporcularımız kariyerli antrenörler tarafından 2020 ve 2024 Olimpiyatları için yetiştirilmektedir. Sporcularımız yavaş yavaş kendilerini kanıtlamaya başladılar bu tür organizasyonlar ile tecrübe kazanan sporcularımızdan beklentimiz büyük inşallah Dünya ve Olimpiyat şampiyonu sporcularımız ilimizden çıkacaktır, Trabzon’da yapılan grup müsabakalarında dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Dereceye giren sporculara 23 Şubat 2017 tarihinde YALOVA ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında okullarını ve ilimizi edecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.