Rize'li Hemşehrimiz Hamdi Topçu'nun Mutlu Günü

Rize'li Hemşehrimiz Hamdi Topçu'nun Mutlu Günü

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun kızı Tuba Topçu, dün akşam düzenlenen bir törenle İsmail Cesur ile dünya evine girdi. Düzenlenen törene çok sayıda önemli isim katıldı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun kızı Tuba Topçu, dün akşam Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Başbakanlık Danışmanı İsmail Cesur ile hayatını birleştiren Tuba Topçu’nun mutlu gününe çok sayıda davetli şahitlik etti.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı nikah töreninde çiftin nikahını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, TBMM eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı ve Milli Eğitim eski Bakanı Ömer Dinçer yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şahitler adına yaptığı konuşmada çiçeği burnunda çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Anneler babalar evlatlarını yetiştirirken daima ‘Allah’ım karşımıza hep iyi insanları çıkar’ diye dua eder. Buradaki iki kardeşimiz de hayırlı evlatlar. Ben bu mutluluğun bir ömür boyu sürmesini ve vatana hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum. Hem genç çiftimize hem de Topçu ve Cesur ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Havacılık camiasından da çok sayıda kişinin katıldığı nikah töreni kıyılan nikahın ardından yapılan takı töreniyle son buldu.

Çaytv  Ailesi olarak, Tuba-İsmail Cesur çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

airporthaber



 


























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.