Rizeli Kübranur’dan Balkan İkinciliği

Rizeli Kübranur’dan Balkan İkinciliği

Sırbistan'da 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen Ümitler Judo Balkan Şampiyonası'nda Rize’li sporcu Kübranur Esir +70 kg ‘da ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

 11 ülkeden toplamda 370 sporcunun katıldığı şampiyonada Türkiye’yi 33 milli sporcu temsil ederken, Kübranur Esir rakiplerini yenerek Balkan ikincisi oldu. Judo antrenörü Ramazan Öztürk müsabakalarda yarışan tüm sporcuları tebrik ederek “Rize ilinde yetişen bir sporcu olan Kübranur’un Ümitler Avrupa Şampiyonasın'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ise yaptığı açıklamada “Başarılı sporcumuz Kübranur ile sevincimizi tüm Ülke ile birlikte kutluyoruz. Rize ilinden yetişen bir sporcumuzun bizleri en iyi şekilde temsil etmesi ve gelecek vaat etmesi bizleri gururlandırıyor. 1 senedir Trabzon THOM da eğitim gören Kübranur Esir’e desteklerini esirgemeyen antrenörlerine ve bugünlere gelerek başarılar yaşamasında emeği geçen Rizeli antrenörlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.