Rizeli Özel Sporcular Madalya İle Döndüler

Rizeli Özel Sporcular Madalya İle Döndüler

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 10-12 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında Rize’yi temsilen eden 4 erkek sporcu antrenörleriyle birlikte Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

Daha önceki yıllarda da özel sporcuların katıldığı çeşitli olimpiyatlarda bireysel ve takım halinde başarılar elde eden sporcular, özel sporculara yönelik etkinlik ve faaliyetlerini il geneline yaymak adına girdiği yeni yapılanma sonrasında oluşturduğu yeni ekiple kısa zamanda hazırlandıkları bu yarışlarda da başarılara imza attılar.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ Özel sporcularımıza yönelik etkinlik ve faaliyetlerimiz daha da geniş bir alana yaymayı planlıyoruz. Akdeniz - Karadeniz Bölge Şampiyonasında elde edilen başarı Özel sporcuların özel başarısıdır. Ben her sporcumuzu tebrik ediyorum ve başarılarının devamını bekliyorum “ dedi.

Antrenör Adem Türüt, “Toplam 900 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada sporcularımız dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışlara katılan sporcular Cengiz Taştan, Arif Şakar, Recep Memişoğlu ve Recep Ekmekçi 100-200 metre koşularında ve uzun atlama da 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmışlardır. Çalışmalarımıza bundan sonra da hızla devam edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Mustafa Çelik’ede teşekkürlerimiz sunuyorum” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.