Rizeli Valiyi Duygulandıran Ziyaret

Rizeli Valiyi Duygulandıran Ziyaret

94 yaşındaki Muhammet Alıcı, Vali Münir Karaloğlu'na rüyasını anlattı, Vali keyiflendi.

Van Valisi Münir Karaloğlu, kendisini rüyada gören 94 yaşındaki Muhammed Alıcı isimli dedeyi makamında kabul etti. Van'ın İstasyon Mahallesi'nde eşiyle birlikte aldıkları yaşlılık maaşyla geçinen 94 yaşındaki Muhammed Alıcı, Vali Münir Karaloğlu'nu rüyasında cennette görüdüğünü söyleyerek makamına çıkıp rüyasını anlattı. Vali Karaloğlu, yaşlı konuğunu kapıda sarılarak karşıladı. Rüyasını anlattıktan sonra, "İnşallah cennette birlikte oluruz" diye dua eden Muhammed Alıcı, görüşmenin ardından Vali Karaloğlu'nun talimatıyla araçla evine bırakıldı.

Uzun yıllar çeşitli camilerin temizlik hizmetlerini yürüten ve şu anda da eşiyle birlikte yaşlılık maaşıyla geçimini sağlayan Muhammed Alıcı (94), daha önce yine Van Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etmişti. 23 Ekim 2011’de yaşanan deprem felaketinde Vali Karaloğlu tarafından Konya’ya kamu misafirhanelerine gönderilen Muhammed Dede, depremden sonra memleketine geri döndü. Vali Karaloğlu’nun Kurban Bayramı’nda kendisine kurban eti de gönderdiği ve bürokratlarının yakından ilgilendiği Muhammed Dede, geçtiğimiz günlerde bir rüya gördü. Rüyasında, ‘Vali Karaloğlu ile birlikte beyazlar içinde olduğunu’ gören 94’lük dede, rüyasını anlatmak için Van Valiliği’nin yolunu tuttu. Özel Kalem Müdürlüğü’ne gelen Muhammed Dede, Vali Münir Karaloğlu ile görüştü. Misafirini kapıda güler yüzle karşılayan ve kendisine sarılan Karaloğlu, bastona tutunarak yürüyen çınarlık misafirine eşlik etti. Yaş itibariyle kulağı ağır işiten Muhammed Dede önce rüyasını anlattı. Rüyasında aynı mekanda beyazlar içinde gördüğü Vali Karaloğlu ile cennette birlikte olmayı da arzulayan Muhammed Dede, işten çıkarılan torunu için iş talebinde bulundu. Dedeyi dinleyen ve bürokratlarına torununun iş durumu ile yakından ilgilenilmesi talimatını veren Vali Karaloğlu, çeşitli ikramlarda bulunduğu misafirini yolcu etti.


11 kişilik ailenin geçimini devletten aldığı 600 TL’lik yaşlılık maaşıyla yapmaya çalışan Muhammed Dede, Vali Münir Karaloğlu’nun talimatıyla Valiliğe ait bir araçla İstasyon Mahallesi’ndeki evine götürüldü.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.