RİZENİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ONUR ÖZTÜRK

RİZENİN EN GENÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ONUR ÖZTÜRK

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNE AZ BİR ZAMAN KALA ADAYLAR ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

 Rize'de Belediye başkan adayları tüm hızıyla çalışmaya devam ederken Rize Fındıklı İlçesinde Saadet Partisinden en genç adayını çıkarttı..

1993 doğumlu olan Onur Öztürk Saadet Partisinden Fındıklı Belediye başkanı adayı oldu...

Rizenin Merkez belediyesi dahil bütün heryerde aday gösteren Saadet partisi Fındıklıdada Rizenin en genç belediye başkan adayını Fındıklıda aday gösterdi...

Öztürk; 3 dönemdir iktidar partisinin elinde olan Fındıklıya hiçbir yatırım yapılmadığı gibi gün geçtikçe gelişmesi gerekirken gerilemektedir. Fındıklının en büyük sorunlarından olan temizlik ve çöp sorununu iktidar partisi yetkileri olmasına rağmen bugüne kadar bir çözüm üretmemiştir. Yine  seçim sürecinde Saadet partisi olarak ilçemize vermiş olduğumuz sanayi sitesi sözümüzün arkasındayız. O dönemde iktidar partisi bizden esinlenerek sanayi sitesi yapacağız sözü vermesine rağmen aradan 5 yıl geçmiş ve herhangi bir çalışması olmamıştır.Biz Seçilirsek ilk işimiz bu olacaktır sözünü verdi..

          Belediyecilikte gençlerin önü açılmalıdır sizlerden bana 1 fırsat verilmesini istiyorum. Göreceksinizki ilçemizi daha yaşanır bir hale getireceğim. Dürüst Başkan Dürüst Yönetim sloganımızdan da anlaşıldığı gibi bana bu yetkiyi verdiğiniz zamanda sizleri pişman etmeyecek her derdinize ortak olabilecek halkın içinden biri olarak kimseye yüksekten bakmak gibi bir egomuz olmadan vermiş olduğunuz yetkilere laik olmaya gayret göstereceğim dedi...




ONUR ÖZTÜRK KİMDİR ?
 
1993 yılında Rize' de doğan Onur ÖZTÜRK ilk ve orta eğitimini Rize' de tamamlamıştır. Liseyi Rize Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi' nde tamamlayıp Üniversite hayatına Akdeniz Üniversitesi Turizm Meslek Yüksek Okulunda devam etmiştir. Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisidir. İş hayatında özel bir hukuk bürosunda çalışmaya başlayıp şuan ticaretle uğraşmaktadır. Evli olan Onur ÖZTÜRK Meyvalı (Çanpet) köyündendir.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.