'Rize’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz'

'Rize’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz'

Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl, İdaremizin Kalkandere, İyidere ve Derepazarı’nda yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

İdaremizce yapılan çalışmaları incelemek için Kalkandere, İyidere ve Derepazarı İlçelerini ziyaret eden Aygöl, İlk olarak İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve Derepazarı Kaymakamı Adem Can’ı ziyaret etti.

Aygöl, ziyaretlerinin ardından Kalkandere, İyidere, Derepazarı Bölge Şantiyesini ziyaret ederek burada bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Değerlendirme Toplantısına; İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Derepazarı Kaymakamı Aden Can; Kalkandere, Derepazarı, İyidere meclis üyeleri, Özel İdare Yol ve Ulaşım hizmetleri Müdür Yasin Kavzoğlu ve Şantiye çalışanları katıldı.

“Birlikte Başaracağız”

Toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmaları; çalışma usul ve şekilleri hakkında bilgi alan Aygöl, yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı şantiye çalışanlarına teşekkür  ederek başlayan konuşmasında; “İlçelerimizin bütün dinamikleri birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğinden hiçbir kuşkum yok. İlimizi ve ilçelerimizi istenilecek noktaya taşıyacak konularda ve çalışmalarda ilgili paydaşlarla tartışarak, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden geleceğiz. Ortada bir başarı olacaksa o başarı hepimizin başarısı olacaktır. Burada başarı hizmettir ve hizmet bizim için olmazsa olmazdır. Rize’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla bütün birimlerimizle ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.