Rize'nin Resmin Çiziyorlar

Rize'nin Resmin Çiziyorlar

"Rize Resim Çalıştayı ve Karma Sergi" si için 30 Eylül'e kadar Rize'de çalışmalarını sürdüren Sanat gurubundan Rize Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirildi.



Rize Belediyesi'nin katkılarıyla Timya Sanat Gurubu tarafından 22-30  Eylül 2014 tarihleri arasında " Rize Resim Çalıştayı ve Karma Sergi"  çalışmaları başlatıldı. Bünyesinde 50 sanatçı bulunan grup, Türkiyenin değişik şehirlerinden 11  ressamın katıldığı Resim Çalıştayı kapsamında Rize'yi gezip bilgi  edindikten sonra çizim çalışmalarına başladılar.
Bu manada Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz'ı makamında ziyaret
eden grup çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Timya Sanat Grubu Çalıştay kapsamında ilk açık hava çalışmasını 23  Eylül salı günü Rize Kalesi'nde gerçekleştirecek. Ayrıca ekip yapmış  oldukları bu çalışmaları 29 Eylül Pazartesi günü Rize merkez Memişağa
Parkında da sergileyecek. Ziyaret kapsamında misafirlerini ağırlayan Rize Belediye Başkan Vekili  Sultan Yılmaz yapmış olduğu açıklamada; "Şehrimizin kültürel,tarihsel ve
doğal güzellikleriyle tanıtmak için ilimize gelen 11 ressamımızı yapacak  oldukları bu güzel çalışma için öncelikle tebrik ediyorum. Ressamlarımız  inanıyorum ki bu çalışma ile ortaya güzel bir eser çıkartarak şehrimizin güzelliklerini göz önüne dökecekler. Arkadaşlarımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.