Rize'nin Sultanları Ardeşen GSK'nın Challenge Kupasında Yarı Final Coşkusu Sürüyor

Rize'nin Sultanları Ardeşen GSK'nın Challenge Kupasında Yarı Final Coşkusu Sürüyor

Geçen hafta Rize'de 23-26 mağlup olduğu ,Avrupa Challenge kupası çeyrek final ilk maçı sonrası isve'te Büyük bir başarıya imza atarak Kristianstad bayan hentbol takımını 28-25 mağlup ederek tarihinde ilk kez yarı finale çıkan Rize'nin süper kızları Ardeşen Gsk, bayan Hentbol takımı , ÇayTv'de Togay Muratoğlu 'nun sunduğu canlı yayına çıkarak yarı final sevincini ve çeyrek final macerasını yeniden yaşadılar...

 Geçen hafta Cumartesi günü  Rize'de 23-26 mağlup olduğu ,Avrupa Challenge kupası çeyrek final ilk maçı sonrası isve'te Büyük bir başarıya imza atarak Kristianstad bayan hentbol takımını  son  beş dakika'da 28-25 mağlup ederek tarihinde ilk kez yarı finale çıkan Rize'nin süper kızları Ardeşen Gsk, bayan Hentbol takımı , ÇayTv'de Togay Muratoğlu 'nun sunduğu Spor Gündemi Programı'nın canlı yayın konuğu oldular.Yarı final sevincini ve çeyrek final macerasını binlerce izleyiciyle paylaştılar.

 
 Ardeşen GSK Teknik Direktörü Ali İhsan Tekin, "Bütün her şey bu güne dek bizleri yanlız bırakmayan cefakar ve fedakar taraftarımız ve camiamız için de. Bütün emeğimiz, çabamız, hayallerimiz bu güzel insanları mutlu etmek içindi. Bu güzel insanları utandırmadığımız için çok mutluyuz. İlk maçta burada mağlup olmuştuk, ancak oradaki maçı kazanarak hatamızı telafi ettik.
 
Bizimle beraber İsveç'e gelen büyük taraftarlarımızla bütünleşerek bu büyük zafere imza attık.maddi ve mevi desteklerini bizlerden hç bir zaman esirgemeyen ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,Rize Millet vekili Hasan karal,Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Baki,Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen GSK Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.
 
8 Nisan'da yarı final ilk maçımızı Ardeşen MYO'da Polonya'nın güçlü ekibi Perla Lublin Bayan Hentbol takımıyla oynaycağız. Kupa'ya giden yolda bu önemli maçta tarftarlarımıza büyük iş düşüyor , tüm spor severleri bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
 
Canlı Yayın programına Antrenör Ali İhsan Tekin,Kaptan Perihan Topaloğlu Acar,Neslihan Akconca,Kübra Yılmaz,Özlem Sörek ve Kristina Groovaç katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.