Rize’nin Tanıtımını Tek Başına Yapan Adam

Rize’nin Tanıtımını Tek Başına Yapan Adam

Rize; Çamlıhemşin ve Ayder’le bilhassa da Mustafa Memoğlu ile Türkiye gündemine giriyor. TRT Haber 15 dakikalık özel programla yine Ayder’deydi:

2 başbakan çıkaran, doğal güzellikleri, coğrafi yapısı, yetiştirdiği değerleriyle Türkiye’nin belki de en popüler ve özellikli illerinden biri olmasına rağmen Rize’nin yeterli anlamda reklam ve tanıtımının yapılamadığı tartışılmaya devam ederken, Pazarlı Muhtar, doğa turizmcisi, işadamı Mustafa Memoğlu, ulusal TV’lerde gönüllü tanıtım elçiliğini sürdürüyor.

Ayder’de kurulu bulunan Doğa Alabalık Tesisleri ve Turistik mekânıyla her gün yüzlerce turiste hizmet veren Memoğlu, burada kurduğu tesisin özellikleriyle de haber kanallarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kendi elektriğini üreten ve ilginç çalışmalarıyla yörede ‘mucit’ olarak bilinen Mustafa Memoğlu, Pazar Sahil Köyü muhtarlığının yanısıra son olarak da Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmişti.



Ayder’de kurulu tesisinde Ramazan ayı boyunca özel yöresel mutfağında iftar keyfi yaşatan Memoğlu, TRT Haber Televizyonu’nun da dikkatini çekerken, 15 dakikalık programla ‘Rize’nin yöresel iftar sofrası’ başlığıyla haber oldu.




Pazar53

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.