RİZE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ZÜLKÜF BERAT BAŞ

RİZE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ZÜLKÜF BERAT BAŞ

RİZE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ZÜLKÜF BERAT BAŞ

 Denizcilar ilkokulu Müdürü Şükrü Çağlayan ve öğretmenleri nezaretinde Zülküf Berat Baş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden Denizciler İlkokulu öğrencisi  Zülküf Berat Baş’a belediye başkanlığını sembolik olarak emanet etti. Başkanlık koltuğuna Denizciler İlkokulu öğrencisi  Zülküf Berat Baş oturdu.




Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Kasap, makamını Zülküf Berat Baş’a bırakarak istek ve önerilerini dinledi.

Şehirle ilgili istek öneri ve düşüncelerini ifade eden minik öğrenci Zülküf Berat Baş’ın sorularını Belediye Başkanı Kasap, tek tek yanıtladı. Konuşmasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünü arayan minik başkan, çocuklar için yapılmasını istediği dileklerini ifade etti.  

Ziyaret, Zülküf Berat Baş’ın sembolik başkanlığının ardından, Belediye Başkanı Kasap’ın minik öğrencimize takdim ettiği hediye ve günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.