Rize’nin Yeni Yıldız Okulu Fen ve Sosyal Bilimler Kız İmam Hatip Lisesi

Rize’nin Yeni Yıldız Okulu Fen ve Sosyal Bilimler Kız İmam Hatip Lisesi

Rize merkezde Fen ve Sosyal Bilimler Kız İmam Hatip Lisesi açılıyor.

 Okul 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi adıyla eğitim camiasında yerini alıyor.

Kurucu Müdür Yaşar KESKİN idaresinde; dinamik, yeniliğe açık, uzman yönetim ve öğretmen kadrosuyla öğrencilerini heyecanla beklediklerinin müjdesini veriyor.


 
                                      Kurucu Müdür Yaşar KESKİN
 
22 kişilik sınıflarda, eğitim koçluğu sistemi ile uzman rehberlik birimi desteğiyle YGS ve LYS hazırlıklarının 9.sınıftan itibaren planlanacağı okulda; Fen ve Sosyal Bilimler Projesi Programı uygulanacağı ifade ediliyor.


 
Tüm okullarda ortak okutulan 9. ve 10.sınıf derslerinden sonra, 11. sınıftan itibaren normal imam-hatip liselerine göre daha hafifletilmiş bir imam-hatip lisesi programının yanında, öğrencilerin yeteneklerine göre fen lisesi veya sosyal bilimler lisesi projesinin uygulanacak olması, öğrencilerdeki “üniversiteye hazırlanamam” kaygısını ortadan kaldırıyor. 


 
Okulun içerisinde; büyük bir konferans salonu, cep sineması, sunu odası, bilgisayar-fen –dil laboratuvarları, çeşitli branş derslikleri, görsel sanatlar ve müzik atölyesi, mesleki eğitim odaları, z-kütüphane ve spor salonuna ek olarak ev ortamı sıcaklığında pansiyonunun bulunması, tercih yapacak öğrenci ve velilerin kısa zamanda ilgisini çekmesini sağladı. 

ÖZEL SINIFLAR - ÖZEL EĞİTİM SALONLARI
















 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.