Rizespor`a Maddi Desteğe Var Mısınız ?

Rizespor`a Maddi Desteğe Var Mısınız ?

Çaykur Rizespor’a destek olmanın şimdi tam zamanı! Taraftar, Passolig kartını alarak kulübüne 7.05 TL kazandırıyor, üstelik kartıyla yapacağı her alışverişte hiçbir ilave külfete girmeden Çaykur Rizespor’a maddi destek sağlıyor. Yapılan her alışverişte Çaykur Rizespor kazanıyor.

Passolig dönemi başlıyor, hem Çaykur Rizespor’lu hem de Çaykur Rizespor kazanıyor!

 Pazar günü oynanacak Torku Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte, Çaykur Rizespor’lular da Passolig’in eğlence ve kazançlarla dolu dünyasına adım atıyor. Taraftarlar, Passolig kartlarını alıyor, kombine konforunda maçlara girmek çok daha kolay hale geliyor, birbirinden değerli fırsatlar Passolig sahiplerini bekliyor.

Çaykur Rizespor’a destek olmanın şimdi tam zamanı! Taraftar, Passolig kartını alarak kulübüne 7.05 TL kazandırıyor, üstelik kartıyla yapacağı her alışverişte hiçbir ilave külfete girmeden Çaykur Rizespor’a maddi destek sağlıyor.  Yapılan her alışverişte Çaykur Rizespor kazanıyor.

 
Taraftarın tek yapması gereken; www.passolig.com.tr ye girmek,  birkaç dakikalık bir işlem sonrasında Passolig kartını almak ve Torku Konyaspor karşılaşmasının biletini bu karta yüklemek.

Üstelik Passolig sadece bir maça giriş kartı değil. Maç bileti… Banka kartı... Kredi Kartı… Kulüp taraftar kartı… Anlaşmalı şehirlerde Ulaşım kartı... Ve mağaza indirim kartı...  Bütün bu fırsatlar Passolig Kart’la birlikte taraftarımızın ayağına geliyor.

 Çaykur Rizespor’un değerli taraftarları, bundan böyle günlük hayatlarının her noktasında Passolig Kart’tan yararlanabilecek, bu kartla yapılan alışverişler neticesinde kendilerine özel indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilecek, çeşitli hediyeler kazanabilecek, tüm bunları yaparken kulüplerine de çok önemli bir katkı sağlamış olacak.

 Passolig Kartınızı alabilmek için başvurunuzu www.passolig.com.tr adresinden veya stat etrafında yer alan Passolig gişesinden yapabilirsiniz.

 Bundan böyle bütün karşılaşmaların biletlerini www.passo.com.tr adresinden birkaç dakika içerisinde Passolig Kartınıza yükleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.