Rizespor'a Tribün Cezası

Rizespor'a Tribün Cezası

Rizespor – Fenerbahçe maçında dağ tarafı kale arkası tribündeki Rizespor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat dolayısıyla dağ tarafı kale arkası tribüne Kasımpaşa maçında seyirci alınmayacak.

  Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Rize’de oynanan Rizespor-Fenerbahçe maçı sonrası  PFDK, Rizespor ve Fenerbahçe’ye tribün kapatma  ve para cezası verdi. Ceza dolayısıyla Yeşil Mavililerin, Kasımpaşa maçında dağ tarafı kale arkası tribünü kapatılacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),  Rizespor’un  evinde Fenerbahçe ile yaptığı maçta taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın ev sahibi olduğu müsabakada bu sezon 4. kez tekrarlanması nedeniyle Rizespor’a tribün kapatmanın yanında 200 bin lira da para cezası verdi. Cezanın, ihlalin gerçekleştirildiği dağ tarafı kale arkası tribünde infaz edileceği bildirildi.

PFDK, aynı maçta Fenerbahçe taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı da aynı sezon içinde 4. kez gerçekleşmesinden dolayı, Fenerbahçe’ye deplasmanda tribün kapatmanın yanı sıra 30 bin lira para cezası kesti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.