ROMED’DEN Yıl Sonu Sergisi

ROMED’DEN Yıl Sonu Sergisi

Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği ile Rize Halk Eğitim Merkezi ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen proje kapsamında otistik çocuklara yönelik 2018 yıl sonu sergisi Rize Sahil Parkında düzenlendi.

 Etkinliğe Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın yanı sıra Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği (ROMED) Yönetim Kurulu Başkanı Resul Usta, Rize Halk Eğitim Merkezi, Müdürü Osman Bahri Gülal, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, atölye çalışmalarına katılan çocukların aileleri ve dernek gönüllüleri katıldı.



 
Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın minik bir çocuğa kurdelayı kestirmesiyle açılan sergide Vali Bektaş ve davetliler sergiyi gezdi.


 
 
ROMED Başkanı Resul Usta yaptığı açıklamada; Rize Halk Eğitim Merkezi ve Rize Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü destekleri ile düzenledikleri 2018 Yaz Kursları Yıl Sonu Sergisi etkinliğini gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını kaydederek, “Yaz döneminde 41 otizmli çocuğumuza yönelik kültür el sanat kursları, spor ve yüzme kursları ile çocuklarımızın yaz dönemlerinin daha elverişli ve faaliyet dolu geçmesine vesile olduk. Ayrıca bu yıl ilk kez gerçekleştirmiş olduğumuz 4-6 yaş arası otizmli çocuklarımıza Çilek Çocuk Akademisi iş birliği ile kreş uygulaması yaptık. Çocuklarımız ruhsal, duygusal ve el becerileri ile çok güzel zaman geçirdiler. Yaz sergimize teşriflerinden ötürü Rize Valisi Sayın Erdoğan Bektaş beyefendiye, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün beyefendiye, kurum amirlerimize, STK temsilcilerine, gönüllü gençlerimize, eğitmenlerimize ve ailelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.