RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından birinci sınıf öğrencileri için 2014-2015 Akademik Yılı ”Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Önlük Giyme Töreni’nde öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ: “Mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyacağınız bu fakülteyi sizlerle birlikte yücelteceğiz. Sizin başarınız için kaliteli ve amaca uygun eğitim alanları oluşturmak bizim öncelikli hedefimizdir. Diş Hekimliği Fakültesi olarak, sizlere vereceğimiz klinik ve akademik eğitim ile de Türkiye’de önemli önemli bir yere sahip hekimler olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise, özellikle tıp ve diş hekimliği fakültesinde eğitim gören öğrencilerin, temelde yer alan insana hizmet noktasını esas almaları, gelecekte edinecekleri mesleklerinde de bu düşüncede ve inançta hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Rektör: “Bu meslek gönül işidir, kalp işidir, sevda işidir. Bu şekilde ancak mesleğinizde çok başarılı olursunuz.” dedi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN konuşmasını, öğrencilere öğrenim süresi boyunca başarılar dileyerek tamamladı.

Konuşmaların ardından törenle öğrenciler önlüklerini giydi. Öğrencilere önlüklerini başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere dekanlar ve akademisyenler giydirdi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, dekanlar, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı tören, günün anısına toplu fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.