RTEÜ Geliştirme Vakfı'nın Yeni Üyeleri Belli Oldu

RTEÜ Geliştirme Vakfı'nın Yeni Üyeleri Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen RTEÜ Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Toplantısında Kurucular Kuruluna yeni isimlerin kabul edildiği ve mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulunu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

 
Aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Onursal Başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kuruluna 7 yeni ismin kabul edildiği ve yeni mütevelli heyetinin belirlendiği öğrenildi.

 
KURUCULAR KURULUNA YENİ İSİMLER
 
Edinilen bilgiye göre çeşitli nedenlerle kurucular kurulundan ayrılanların yerine, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra AK Parti Rize Eski Milletvekili Hikmet Ayar ile Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, iş adamları Kenan Torlak ve İlyas Çakır (Ak Parti Rize Eski Milletvekili İlyas Çakır ile isim benzerliği bulunuyor) kurucular kurulunda yer aldı.

 
İŞTE YENİ MÜTEVELLİ HEYETİ
 
Toplantıda ayrıca, kurucular kurulu kararıyla da Mütevelli Heyet Başkanlığına yeniden Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Başkanvekilliğine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Genel Sekreterliğe Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi Av. Harun Mertoğlu ve Muhasip Üyeliğe Ali Kopuz seçilirken, Abdulkadir Kart, Erdoğan Bektaş, Hamdi Safi, Bilal Erdoğan, Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Mehmet Cengiz ve Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun Mütevelli Heyetinin yönetimine seçildiği bilgisine ulaşıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.