RTEÜ'de 3 Müdür Ataması Yapıldı

RTEÜ'de 3 Müdür Ataması Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde (RTEÜ), 3 müdür ataması yapıldı.

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından üç yıllık görev süreleri sona eren Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kızıltan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kerim Serbest ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Sandalcılar’ın yerlerine yeni müdür atamaları yapıldı.

 
Bu anlamda Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğüne, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder Dilek; Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yanık ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne de Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih İslamoğlu atandı.
 
RTEÜ’den yapılan açıklamada görev süreleri sona eren öğretim üyelerine teşekkür edildi. Yeni atanan öğretim üyelerine başarılar dilenen açıklamada, “Üç yıl boyunca müdürlük görevlerini başarıyla sürdürmüş ve Üniversitemizin gelişmesi için gayret göstermiş olan öğretim üyelerimize teşekkür ediyor, müdür olarak yeni atanan öğretim üyelerimizi de tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.