RTEÜ'de Bayrak Değişimi

RTEÜ'de Bayrak Değişimi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

İki yıldır Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görevini başarıyla yürüten Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu, bayrağı Üniversitenin Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis'e teslim etti.

Pazar Meslek Yüksekokulu’nda yapılan törene başta Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz olmak üzere, Üniversitenin Genel Sekreteri Ali Rıza Köroğlu, Doç. Dr. Mustafa Akbulut, Doç. Dr. Turan Yüksek, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Şavşatlı, Yrd. Doç. Dr. Deryanur Dinçer, Öğr. Gör. Hüseyin Baykal ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Sabit Uçak katıldı.

Pazar Meslek Yüksekokulu adına tarihi bir gün yaşandığını belirterek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, yönetime, bu zamana kadar sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinin üniversiteye kazandırılma sürecini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, ülkemizde, çok sayıda üniversitenin açılması ile birlikte yükseköğrenimdeki kavramın değiştiğini, oluşan arz ve talep dengesi çerçevesinde yeterli olmayan Pazar Meslek Yüksekokulunun yanı sıra Pazar İlçesi’ne yakışan bir fakülte kurduklarını kaydetti. Rektör Yılmaz: “Fakültenin kurulması aşamasında  gerek üniversite senatomuza gerek yönetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Keza bize destek veren siyasetçilerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Pazar Belediye Başkanımıza, Pazar Meslek Yüksekokulu Derneğimize ve Pazar halkına teşekkür etmek istiyorum. Meslek yüksekokulumuz işlevine devam edecek.” dedi. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinin aktif hale getirilmesi ile birlikte, Yüksekokulun yönetimini de Prof. Dr. Fatih SEYİS’e vereceklerini aktaran Yılmaz, yapılanmanın devam edeceğini belirtti.


Konuşmasının ardından başarılı çalışmaları ve katkılarından ötürü Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu’na teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu, mühür beratını Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis’e takdim etti.

Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, görevi gururla devrettiğini belirten Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu, “İlçemizin geleceği için Profesör Hocamızın görevi devralması bizim için ayrı bir gururdur. Sizlerin sayesinde fakültemiz de yüksekokulumuz da ziraat alanında gelişecektir.” dedi.

Dekan Prof. Dr. Fatih Seyis ise konuşmasında hep birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, "Fakültemizin teşkilatlanması için öğretim elemanı ve beraberinde öğrenci alımını bu sene gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tören, günün anısına toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.