RTSO Üyeleri İftarda Buluştu

RTSO Üyeleri İftarda Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) üyeleri iftarda buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) tarafından Yakamoz Restaurant’ta iftar yemeği düzenlendi.

RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve RTSO Yönetiminin misafirlerini kapıda karşıladığı iftar yemeğine üyelerin yanı sıra, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Jand. Kd. Alb.  İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Defterdarı Nurettin Dirican, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, Vali Yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları, kaymakamlar, ildeki STK Başkan ve Yöneticileri ile davetliler katıldı.



RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, burada yaptığı teşekkür konuşmasında oda üyeleriyle iftarda bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İftar yemeği programınıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Rize iş dünyasını temsil eden bir kurum olarak üyelerimiz ile iftarda buluşmaktan mutluyuz.” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yemekten sonra Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.